Over ons

Wie zijn wij?

Infofyto is een website van de Nederlandse Vereniging voor Fytotherapie (NVF). Het is een onafhankelijke bron van informatie over de toepassing, veiligheid en het gebruik van geneeskrachtige plantaardige middelen.

Kijk hier voor meer informatie over de geraadpleegde bronnen.

Wie is de NVF?

De NVF is een onafhankelijke wetenschappelijke vereniging. Leden van de NVF zijn artsen, dierenartsen, apothekers, wetenschappers, studenten, therapeuten, telers en producenten van plantaardige middelen. De NVF bevordert het uitwisselen van kennis voor iedereen die geïnteresseerd is in de toepassing van geneeskrachtige plantaardige middelen. Ze doet dat in de vorm van informatie, onderwijs en onderzoek.

 

Rejin Narayanan

Doelstelling

De NVF heeft als doel de kwaliteit van geneeskrachtige plantaardige middelen en de fytotherapie als vakgebied te bevorderen. Zij richt zich daarbij in de eerste plaats op kennis van de kwaliteit van kruidengeneesmiddelen en niet op voedingssupplementen. Consumenten raadplegen regelmatig de NVF met vragen over te gebruiken plantaardige middelen of omdat ze op zoek zijn naar een fytotherapeut.

De NVF kan niet ingaan op individuele klachten en geeft ook geen productinformatie.

Intellectueel eigendom en links

Infofyto.nl is eigendom van de NVF. U mag de afbeeldingen, teksten en andere informatie op Infofyto gebruiken voor uzelf en uw naasten en ook met hen delen. De intellectuele eigendomsrechten en andere rechten op de afbeeldingen, teksten en andere informatie op Infofyto.nl zijn van de NVF. Dat betekent dat u alles wat wij hebben gemaakt op infofyto.nl niet op bijvoorbeeld andere websites mag gebruiken. Dit mag alleen als de NVF zegt dat dit wel mag. Als u op uw website een hyperlink wilt plaatsen naar Infofyto.nl, dan mag dit. U hoeft dit de NVF niet te vragen.